Betaalbare backpack – Quechua Symbium 70L + 10L

In dit artikel ga ik mijn mening geven over mijn betaalbare backpack. De Quechua Symbium 70L + 10L backpack om precies te zijn.

Deze backpack komt bij de Decathlon vandaan. Deze betaalbare winkel heeft een zeer robuuste backpack gemaakt met de Quechua Symbium 70L + 10L. In de tas passen een flink aantal spullen omdat de inhoud erg groot is. Dit is handig als je langdurig op pad gaat. Het hoofdvak is zeer ruim en vanaf de voorzijde open te ritsen. Dat laatste is makkelijk om spullen goed te kunnen bereiken.

Verdere voordelen zijn de grote vakken aan de zijkant waarin je goed kleine spullen kwijt kan. De tas heeft een top vak wat afneembaar is. Deze kan je zelfs tijdens het wandelen eraf pakken. In dit afneembare bovenvak zit ook een kaarthouder zodat je tijdens het wandelen je kaart kan bekijken zonder dat deze nat wordt. Fantastisch bedacht als je het mij vraagt.

Wat ik het allerbeste aan de tas vind, zijn de shockabsorbers die in de draagbanden over de schouders zit. Dit vermindert de druk op de schouders enorm. Hierdoor gaat de tas ook minder schommelen tijdens het lopen, wat normaal onnodig energie kost.

Betaalbare backpack - Tom Outdoor

De desbetreffende prijs van deze tas is niet hoog. Momenteel is de tas in de aanbieding voor € 99,99 en normaal betaal je € 119,99, ook niet duur. Voor de robuustheid van de tas is dit erg goedkoop.

Nog wat laatste voordelen die ik wil benoemen: de regenhoes die erbij zit. De makkelijk verstelbare spanners buiten de tas, die ook los kunnen worden gehaald zodat je er makkelijk spullen aan kunt hangen mocht dit nodig zijn. Dit is trouwens beter van niet maar soms is het toch nodig. Het laatste voordeel is het ondervak, dit kun je door middel van een ritssysteem ook bij het hoofdvak toevoegen waardoor je nog meer ruimte hebt.

 

 

Robuustheid
Gebruiksgemak
Draagcomfort
Kwaliteit
Prijs

Wat vind jij van de Quechua Symbium 70L + 10L? Zou jij deze backpack ook willen?

Meer materialen?

~ Waterdichte jas

~ Geweldige slaapmat

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

1 thought on “Betaalbare backpack – Quechua Symbium 70L + 10L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge