Boomhut kamperen, wie wil dat nou niet?

Toen ik deze super gave boomhut op hoogte voorbij zag komen op Facebook ben ik gaan zoeken naar meer informatie. Ik kwam er achter dat deze staat op camping De Wije Werelt . Toen heb ik mijn zusje gevraagd of zij met haar travelblog deze camping kon benaderen. Wij mochten langskomen om hier te kamperen. Uiteraard was ik hier erg enthousiast over omdat ik altijd al eens in een boomhut wil slapen. Als kleine jongen heb ik vaak zat boomhutten geprobeerd te bouwen en mijn ouders gevraagd of ik hier in mocht slapen. Nee, was altijd het antwoord en misschien maar goed ook.

Eenmaal aangekomen op de camping waren wij erg enthousiast om deze mooie boomhut te zien. De binnenkant was echt fantastisch ingericht. Met een bedstee, badkamer met douche en toilet en een volledige keuken. Ook stond er een pelletkachel die het huis snel verwarmd had. In de ruime zithoek was ruimte zat om te zitten.

Boomhut inrichting

Toen wij het huisje van binnen hadden bekeken zijn we de Veluwe op gelopen. Dit kan direct vanaf de camping waarbij je zo een wandelroute op loopt. Hierbij loop je door een prachtig bos en later over een uitgestrekte zandvlakte waar je kan genieten van de prachtige natuur. Helaas zijn we geen wild tegen gekomen maar de kans hierop is zeer zeker aanwezig op de Veluwe. Wel hebben we veel sporen van wilde zijnen en herten gezien.

Uitzicht veluwe

Op camping De Wije Werelt waren er behalve de mooie boomhut nog vele andere mooie plekken om in te kamperen. Om deze reden raad ik het aan om deze camping te bezoeken. Er waren vele gaven huizen zoals de Zwerfhut XL, een Geurt, een BOET en bijvoorbeeld de Zwerfhut van van Gogh. Nieuwsgierig geworden? Check even de website.

 

Zou jij ook in deze boomhut willen kamperen? Of vind je een van de andere huisjes die zij verhuren leuk? Laat het mij weten in de reactie!

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

14 thoughts on “Boomhut kamperen, wie wil dat nou niet?

  1. Leuk verhaal….Als kleine jongen heb ik vaak zat boomhutten geprobeerd te bouwen en mijn ouders gevraagd of ik hier in mocht slapen. Nee, was altijd het antwoord en misschien maar goed ook.
    Hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge