Buitensport: Wat is jouw favoriete buiten sport?

Binnen de buitensport zijn er veel verschillende sporten die je kan beoefenen. Uiteraard heeft ieder zijn favoriet! Maar wat is die van jou? Lees hier over de verschillende buitensporten die er te beoefenen zijn.

Binnen de buitensport zijn er een aantal bekende sporten. Het klimmen, het mountainbiken en het wandelen zijn erg bekend. Dan zijn er nog vele andere sporten. Sommige zijn niet zo bekend en andere zijn een beetje bekend.

In dit artikel ben ik vooral benieuwd naar wat jij het leukste vindt om te doen. Dit kan alles zijn binnen de buitensport. Zolang jij maar vindt dat het buitensport gerelateerd is!

Zelf vind ik het klimmen het leukste om te doen binnen de buitensport. Het klimmen is een breed begrip waarbij er veel verschillende soorten van deze sport mogelijk zijn. De laatste tijd ben ik veel bezig met bolderen. Maar het liefst ben ik bezig met het voorklimmen in de rotsen! Dit is in Nederland lastig te realiseren, vandaar het bolderen.

Laat ons weten wat jouw favoriete outdoor activiteit is door te stemmen op te poll. Staat deze niet bij de opties, voeg deze dan even toe! Laat ook in de reacties weten waarom dit jouw favoriet is!

Buitensport: Wat is jouw favoriete buiten sport?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Check ook de discussie van vorige week:

~ Kajakken: Kan jij eskimoteren?

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

16 thoughts on “Buitensport: Wat is jouw favoriete buiten sport?

  1. Helaas kan ik het niet meer zo sporten als ik eerder deed en al helemaal mijn sport niet meer. Heb namelijk een permanente knieschade die mij deze sport niet meer toelaat. Maar mijn favoriete buitensport was schaatsen en in de zomer skeeleren.
    Quirina onlangs geplaatst…PortfolioMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge