Contact

Tom Outdoor

Tom Outdoor is een website over outdoor en alles wat daarmee te maken heeft. Iedere week verschijnt er een nieuw artikel over het outdoorleven, een buitensportactiviteit of een ander leuk avontuur. Tom Outdoor is gericht op jonge actieve mensen die gek zijn op een uitdaging. Ga jij met mij mee op avontuur? Contact opnemen kan gemakkelijk via het onderstaande formulier!

Over Tom

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vind het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor!

Contact met Tom Outdoor

Lijkt het jou leuk om ook een verhaal op Tom Outdoor te delen? Dat kan! Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier. Daarnaast is het altijd fijn als je tips en tops wilt delen met de redactie. Wil je contact opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@tomoutdoor.nl of vul hieronder het contactformulier in. Wil je als bedrijf samen werken met Tom Outdoor, ook dat kan. Lees hier alles over samenwerken.