Gadget shopping #1

Lees hier de eerste gadget shopping! Buitensporters zijn dol op gadgets. Van die hebbedingetjes die goed van pas komen tijdens het buiten zijn. Vandaar deze gadget shopping blog. Hierbij lees je over een aantal gadgets die ik recent gekocht heb.

Als eerste de SPORK van de Bever. Deze light-my-fire SPORK is te koop bij de bever voor maar €1,95. Ik zelf vind deze SPORK ideaal omdat hij goedkoop is en je kan hem altijd in je tas meenemen. Als je altijd je SPORK bij je hebt kan je overal eten indien je wat aangeboden krijgt of zelf wat bij je hebt. De SPORK is verkrijgbaar in vele kleuren, bijvoorbeeld: blauw, groen en oranje. Deze keer maakte ik de keuze voor een roze SPORK omdat ik zin had om een beetje gek te doen. Ik denk dat ik er momenteel 4 in bezit heb. De SPORK is ook verkrijgbaar in een titanium uitvoering, deze is echter duurder.

Als tweede Gadget een hoofdlamp. Deze hoofdlamp heb ik gekocht op de bergsportdag van de NKBV. Deze heb ik gekocht bij een stand voor maar €9,95. Deze zeer felle Led lamp heeft verschillende standen qua lichtsterkte. Bij de eerste keer klikken is de lamp erg fel, bij de tweede klik wat minder fel en bij de derde klik knippert de lamp, als je daarna klikt gaat hij uit. De hoofdlamp heeft als nadeel dat deze wat aan de zware kant is. Verder ben ik er erg tevreden over.

Als laatste een armband van paracord. Dit is een tijdje een hele hype geweest. Veel kinderen droegen deze armband. Zelf vind ik het er wel vet uit zien. Paracord is sterk, dun touw wat oorspronkelijk gebruikt werd voor parachutes. Ook vind ik het praktisch om mee te nemen. Hiermee kan je bijvoorbeeld je tarp opspannen als je de armband uit elkaar haalt. Ook zou je er vallen mee kunnen maken. Deze armband kosten €4. Deze €4 geef ik graag uit in plaats van deze armband zelf te moeten knopen.

Wat vind jij het leukste item? Welke van deze gadgets zou jij graag willen hebben? Wat vind jij van de spullen? Laat het ons weten in de reacties.

Benieuwd naar andere artikelen over materialen? Check het hier:

~Super wandelschoen – Salomon Quest

~Geweldige slaapmat – Thermarest Neo Air All Season

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

9 thoughts on “Gadget shopping #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge