Nieuwe rubriek: Grensverleggend kamperen, lijkt het jou wat?

In de discussie van deze week ben ik benieuwd naar jullie mening over mijn idee van een nieuwe rubriek. Wat die rubriek precies inhoud lees je in dit artikel!

De rubriek heet grensverleggend kamperen. Hierbij ben ik van plan om eens in de maand met een bekende influencer te gaan kamperen in het bos. Hierbij gaat we niet slapen in een tent maar bouwen wij zelf een plek om in te slapen. Na een heerlijke buitensport maaltijd gaan we dan een lekker kampvuur bouwen. Verder zou ik de influencer dan willen interviewen zodat ik hier een mooi artikel over kan schrijven.

Tijdens het kamperen in het bos zal ik uiteraard helpen met het bouwen van de slaapplek. Ik zal uitleg geven over de tips & trucs van het kamperen in het bos. Over het maken van een vuurtje en het eten van heerlijk buitensport voeding.

Ben jij een influencer en klinkt kamperen in het bos jou heel gaaf in de oren maar heb je niet de spullen of de kennis hiervoor? Dan is dit zeker een gave uitdaging voor jou want wij regelen de spullen! Jij hoeft er alleen te zijn en alle uitdagingen aan te gaan!

Lijkt het jou gaaf om jouw grenzen te verleggen door te kamperen in het bos? Of zou je dit te eng vinden? Laat het mij weten door te stemmen op de poll!

Ben jij nou zo enthousiast dat je graag mee zou willen doen? Stuur dan snel een mailtje naar info@tomoutdoor.nl met jouw gegevens en de reden waarom jij mee zou willen doen!

Grensverleggend kamperen, zou jij mee willen? Of zou je er over willen lezen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Check ook de discussie van vorige week:

~ Buitensport: wat is jouw favoriete buiten sport?

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

26 thoughts on “Nieuwe rubriek: Grensverleggend kamperen, lijkt het jou wat?

  1. Ik vind het wel leuk om erover te lezen, maar zelf doen lijkt me niks. Wel benieuwd wie je zo ver gaat krijgen.

  2. Super gaaf dat je dit gaat doen, zoals je wel weet van mijn eerdere reacties heb ik vaak bivaktochten gelopen dus buiten slapen in het bos is niet onbekend voor mij, al was dat dan wel in december en februari. Niet meer avontuur dan dit! Tegenwoordig kampeer ik gewoon op een camping!

  3. Wat leuk dat je dit doet. Vroeger toen ik klein was, kampeerde ik samen met mijn school (pramuka noem ik dat en ik vond toen niet zo leuk ha..ha..) Zelf ben ik hier nog nooit in de camping.

  4. Ik houd niet van kamperen, ik begrijp het zelf niet helemaal. Misschien ben ik dan echt een luxe poes

  5. Leuk zeg, heb afgelopen vakantie voor het eerst met gezin aan wildkamperen gedaan in Letland. Beviel erg moet ik zeggen. Misschien komend jaar ook een paar nachtjes in Zweden. Ik ga het volgen bij je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge