Onderzoek: Willen jullie meer avonturen lezen in een week?

In de discussie van deze week ben ik benieuwd naar jullie mening over het volgende. Nu verschijnt er iedere week 1 avontuur en 1 discussie online. Zouden jullie meer avonturen willen lezen in een week?

We zijn erg benieuwd waar onze lezers behoefte aan hebben. Blijkt er behoefte aan meer verhalen over avonturen ga ik die uitdaging graag aan.

Momenteel wordt er iedere maandag een avontuur online geplaatst en iedere vrijdag een discussie. Bij de discussie zijn wij op zoek naar jullie mening over dan wel de blogs of buitensport kwesties. Verder is er nog af en toe een gast artikel. Hier is nog geen vaste frequentie in bedacht omdat het überhaupt nog zoeken is naar gastbloggers die willen schrijven over gave avonturen.

Maar de vraag van deze week in de discussie is de volgende: zouden jullie meer avonturen online willen zien dan 1 per week? Als je dat graag zou willen zien, laat dan even in de reacties weten waarom jij meer dan 1 avontuur online zou willen zien. Misschien nog wel een belangrijkere vraag, hoeveel avonturen zou jij dan per week online willen zien?

Hebben jullie nog andere suggesties of ideeën over het aantal artikelen en wat voor artikelen er online geplaatst worden. Laat het ons weten in de reacties want jullie mening is belangrijk! Wij schrijven tenslotte voor jullie!

Wij zijn super benieuwd naar jullie mening over het aantal artikelen dat per week online komt. Willen jullie meer avonturen per week lezen? Of is het wel goed zo? Laat het ons weten in de reacties en vergeet niet te stemmen op de poll!

 

Willen jullie meer avonturen online zien verschijnen dan 1 in de week?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Check ook de discussie van vorige week:

~ Nieuwe rubriek: Grensverleggend kamperen, lijkt het jou wat?

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

13 thoughts on “Onderzoek: Willen jullie meer avonturen lezen in een week?

  1. Ik vind het persoonlijk niet heel veel uitmaken hoeveel avonturen je per week plaatst. 1 is goed, 2 of meer is net zo goed. Ik vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Daarom publiceer ik zelf wanneer ik een goed verhaal heb. Hoewel ik wel moet zeggen dat ik jouw structuur wel bewonderingwaardig vind. Structuur ontbreekt nog wel eens bij mij.
    Ilona Izabella onlangs geplaatst…A once in a lifetime challengeMy Profile

  2. Ik zou het gewoon proberen en de bezoekers en reacties goed in de gaten houden. Dat zegt het meeste denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge