Over ons

Over ons:

Lees hier over Tom Outdoor zelf. Maar ook over de mensen die verder mee werken aan de site en artikelen. Uiteraard doe ik het niet alleen! Ik heb veel hulp gehad in de begin fase van GlobeGirl. Lees dus onderstaand over mij en GlobeGirl.

Tom Outdoor:

Tom OutdoorIk Tom Outdoor ben gymleraar en werkzaam in de buitensport. Zelf ligt mijn grootste passie in het werken in de buitensport met mensen. Hierbij vind ik het fijn om wat voor andere te kunnen betekenen. Om deze reden deel ik mijn verhalen met jullie. Ook is mijn kennis van de Outdoor is hier terug te lezen in avonturen, paklijsten en reviews van materialen.

Verder hoop ik mensen te kunnen enthousiasmeren voor de Outdoor wereld. De schoonheid van de natuur door de verhalen die ik jullie vertel. Hierbij dus een aantal redenen waarom ik blog.

Ik hou van eigenlijk wel alle outdoor sporten. Zoals klimmen, mountainbiken, raften, kajakken en hiken. Klimmen is wel mijn favoriete Outdoor sport. Is er een van deze sporten waar jij meer van wilt weten of wil je een van deze sporten laten uitproberen door mij? Schroom niet en check de mogelijkheden om te samenwerken hier.

GlobeGirl:

GlobeGirl heeft in de begin fase van Tom Outdoor veel geholpen met het opzetten van de website. Ook heeft zij geholpen bij het opzetten en uitvoeren van de eerste samenwerking van Tom Outdoor. Nu over GlobeGirl zelf:

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

Check haar website hier.

Benieuwd naar avonturen van Tom Outdoor. Check het hier!