Winactie: BANFF Mountain Film Festival 2018

In dit artikel maak je kans op twee kaarten voor de BANFF Mountain Film Festival 2018. Dit is aankomend weekend al dus morgenavond om 8 uur wordt de winnaar al bekend gemaakt.

Het BANFF Mountain Film Festival is een festival waar meerdere Outdoor films achter elkaar worden getoond. Dit jaar zijn dat 8 spectaculaire films! Hierbij een film over het klimmen met maar 1 arm. Een andere film gaat over mountainbiken en er is er bijvoorbeeld ook een van een 90 jarige schaatsende mevrouw.

Wat moet je doen om kans te maken op twee tickets voor het BANFF film festival?

-Reageren op dit artikel dat je mee wilt doen aan de winactie! En op welke datum je dat zou willen

Like de Facebook pagina van de BANFF Mountain Film Festival 2018

BANFF Banner

Het BANFF Mountain Film Festival trekt volgende week door Nederland. Als jij reageert op dit artikel kan je kiezen uit de volgende drie momenten om te gaan. De eerste keuze is op 8 april in Den Haag. De tweede keuze is op 9 april in Rotterdam en de derde is op 12 april in Enschede. Als je wint houd hier dan rekening mee! Zaterdag 7 april om 20:00 wordt de uitslag bekend gemaakt!

Zelf ben ik al naar meerdere Film Festivals geweest in de Outdoor branche. Dit vind ik altijd een groot succes. Er worden veel verschillende filmpjes getoond. De meeste zijn niet langer dan een half uur. Bijna allemaal zijn ze gaaf voor iedereen om te zien. Dan wel voor de natuur of voor de heftige actie. Wat ik ook altijd een leuke toevoeging aan de avond vind is de win actie in de pauze waar je bijvoorbeeld een gave tas kan winnen.

Wil jij nou graag naar het BANFF Mountain Film Festival? Reageer op dit artikel en like de genoemde Facebook pagina!

Benieuwd naar andere avonturen?:

~Wildkamperen – Hoe doe je dat nou?

 

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

2 thoughts on “Winactie: BANFF Mountain Film Festival 2018

  1. Ik zou graag 9 april in Rotterdam gaan om samen met vele anderen te genieten van dit toffe filmfestival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge