WINACTIE: Op avontuur in Zuid-Holland – Met begeleiding van 2SUR5 op bezoek bij Boerderij Dichtbij

Check dit artikel voor de winactie! Op avontuur in Zuid-Holland bij Boerderij Dichtbij & 2SUR5 op een stuk groengebied in de drukke randstad.

Wat moet je doen om te winnen?

Je kunt het hoogteparcours bewandelen, boogschieten, de reuze schommel testen en de hersenkrakers oplossen met drie vrienden winnen, hieronder lees je wat je daarvoor moet doen.

Je kunt meedoen tot 14 februari, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

– Volg Tom Outdoor  –    2SUR5   –   GlobeGirl  op Instagram
– Tag onder de Instagram foto drie vrienden met wie jij deze activiteiten wilt doen.
– Laat mij weten of je meedoet in de reacties voor een extra kans in de winactie!

Samen met GlobeGirl waren wij op bezoek bij de prachtige groepsaccommodatie van Boerderij Dichtbij in het Westland. Hier verzorgd 2SUR5 een deel van de activiteiten. Samen met deze 2 ondernemingen is deze gave winactie tot stand gekomen.

Wat wordt er verloot? Een gave dag voor jou en drie vrienden. Waarbij je van alles gaat doen met hoogte en andere gave outdoor activiteiten! Geïnteresseerd? Lees dan verder naar de activiteiten en de mogelijkheden bij Boerderij Dichtbij! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze activiteiten zelf te boeken als je helaas niet de winnende persoon bent.

Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij is een prachtige groepsaccommodatie waar er een tal van mogelijkheden zijn voor iedereen. Zo is de slaapaccommodatie zeer luxe ingericht in een oude boerderij. Ook is er een speelplek voor kinderen. Een klimhuisje met glijbaan, een trampoline en een veld waar gevoetbald kan worden. Op deze kunstgrasvelden kan ook getennist worden. Daarnaast is er ook nog een zandveld voor beachvolleybal. Verder is er de mogelijkheid om BBQ arrangementen te nemen en om Virto te rijden. Een Virto is een voertuig met drie wielen waarop je kunt staan. Deze gaan 30 km/h en het is erg gaaf om eens te proberen! Ook hebben ze een sporthal waarin je kan sporten bij slecht weer. Voor de ontspanning zijn er verschillende sauna’s en een zonnebank. Er is dus voor ieder wat wils voor een gaaf weekend of een gave midweek gevuld met activiteiten.

Virto rijden - Tom OutdoorBoerdrij Dichtbij locatie - Tom Outdoor

2SUR5 bij Boerderij Dichtbij

2SUR5 is een bedrijf wat zich richt op het ontwikkelen van jongeren. Dit is door het gehele aanbod van activiteiten heen te zien van recreatief tot educatief. Dit doen zij vooral gericht op outdoor activiteiten, hierbij heeft 2SUR5 een eigen locatie met fantastische mogelijkheden maar voert ook activiteiten uit bij Boerderij Dichtbij in samenwerking met hun. Bij de boerderij is er het hoogte parcours op 8 meter hoogte waarbij je een rondje kunt lopen over de obstakels. Een reuze zwaai kan maken van wel 7 meter hoog. Deze activiteiten kunnen op een tal van manieren gedaan worden. Zo kun je dat recreatief doen door middel van een teamuitje, een bedrijfsuitje een schoolreisje of een kinderfeestje maar ook educatief kan dit voor bedrijven en scholen maar ook voor teams.

Op recreatief gebied zijn er een tal van mogelijkheden in activiteiten. Je kunt de hoogte in door krat stapelen, prussik klimmen en de pamper paal maar ook zijn er activiteiten als boogschieten, hersenkrakers en barbecueën mogelijk, voor schoolreisjes orginiseren ze activiteiten op maat.

Educatief zijn er kennismakingsprogramma’s mogelijk, maar ook gerichte samenwerkingsactiviteiten en een team apk om gericht met jouw team/bedrijf aan de slag te kunnen. Dit maatwerk stelt 2SUR5 graag af met de klant bij hun aanbod.

Hoogteparcours 2SUR5 - Tom Outdoor

Te winnen activiteiten:

De activiteiten die jij kan winnen hebben GlobeGirl en ik ook samen uitgevoerd. Wij hebben een rondje over het hoogteparcours gelopen. Vervolgens geschommeld in de reuze schommel. Ook gingen wij boogschieten en verder waren er de hersenkrakers.

Het lopen over het hoogteparcours is best uitdagend maar zeker gaaf. Op acht meter hoog obstakels nemen die best uitdagend zijn, is nog niet zo makkelijk. Ikzelf heb persoonlijk niet zo veel last van hoogte maar toch blijft het vanaf boven er hoger uitzien dan vanaf beneden.

Het schommelen geeft een onwijze kick op het moment dat jij jezelf lostrekt waardoor je keihard naar achter en beneden vliegt. Het is toch ook een heerlijk gevoel om te schommelen, al zeg ik het zelf, hierbij kun je zelf jouw eigen hoogte bepalen dus je kunt jezelf zover uitdagen als jij wilt.

Het boogschieten, iets wat ik al vaker heb gedaan, blijft een leuke activiteit. We gingen verschillende opdrachten doen zoals het oefenen met schieten op ballonnen, schieten voor punten e.d. Als laatste waren er de hersenkrakers. Hier kan ik niet te veel over vertellen behalve dat ze lastig zijn, anders is er voor jezelf geen uitdaging meer aan om ze met je groep op te lossen.

Te winnen activiteiten - Tom Outdoor

Disclaimer: Dit artikel is geschreven samen met Gabrielle van GlobeGirl. De winactie is tot stand gekomen in samenwerking met 2sur5 en Boerderij Dichtbij.

 

Wil je graag mee doen aan de winactie? Check hier. Ben je helaas niet de winnaar of sowieso benieuwd naar het mogelijke aanbod? Check dan Boerderij Dichtbij en 2SUR5!

Benieuwd naar andere avonturen? Lees het hier:

~ Op avontuur in eigen land – Paalkamperen

~ Wintersport naar Åre in Zweden

 

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

24 thoughts on “WINACTIE: Op avontuur in Zuid-Holland – Met begeleiding van 2SUR5 op bezoek bij Boerderij Dichtbij

 1. Super leuk! Dat is echt heel dichtbij mij in de buurt. Vroeger toen 2SUR5 nog klein was en ik, ben ik er vaak geweest met kinderfeestjes! Nu is het nog steeds onwijs leuk om te doen, ook als je wat ouder bent!

  1. Leuk om jou enthousiaste mening over 2SUR5 te horen. Als je mee wilt doen met deze actie. Check even mijn insta. Link staat hier boven!

  1. Boerderij dichtbij is een ideale locatie voor een familie uitje omdat je hier ook kan slapen.
   In de omgeving is er veel te doen, naast de gave activiteiten bij Boerderbij Dichtbij door 2SUR5

  1. Het voordeel aan deze locatie is de mogelijkheid om hier prachtig te overnachten.
   Ideaal voor een familie uitje of familie dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge