Winactie: Wie jarig is trakteert! Win een €25 cadeaubon van de bever!

Vandaag, 12 maart, ben ik 25 jaar geworden. Een kwart eeuw oud alweer. Vandaar deze winactie waarbij je kans maakt op een €25 cadeaubon bij de Bever. Lees hier wat je moet doen.

Om mee te doen moet je de volgende dingen doen:

 • Like mijn Facebook pagina
 • Like het Facebook bericht over deze actie
 • Reageer op het Facebook bericht over deze actie

Als je dit hebt gedaan dan doe je mee aan de winactie. Verder kan je ook nog je kans vergroten van het winnen. Als je de volgende dingen doet wordt je naam nogmaals ingevoerd tijdens de loting:

 • Reageer op dit bericht!
 • Deel het Facebook bericht voor extra deelname

Omdat ik vandaag jarig ben is er deze win actie. Voor mijn 25e levensjaar heb ik een aantal doelen gesteld. Daarmee probeer ik zo veel mogelijk te bereiken tijdens het leven. Voor mijn website heb ik een aantal doelen. Lees die doelen voor mijn website tijdens mijn 25e levensjaar hier:

 • 2.500 unieke bezoekers in een maand
 • Slapen in het bos met een BN-er
 • 2.000 Instagram volgers, volg je mij nog niet? Klik dan hier.
 • 1.000 Facebook volgers.
 • Het schrijven van een artikel voor een tijdschrift

Om deze dingen te bereiken probeer ik aantrekkelijke artikelen te schrijven. Verder ben ik van plan om jullie in mijn verhalen mee te nemen het bos in met een aantal influencers. Als laatste ga je op mijn site meer reviews lezen over outdoor materialen. Daarmee hoop ik jullie goed advies te kunnen geven over de aanschaf van de juiste buitensport spullen.

Laat ons in de reacties weten of jij mee doet aan de winactie! Vergeet niet te liken en reageren op het Facebook bericht! Wat vind jij van de doelen die ik gesteld heb voor mijn website tijdens mijn 25e levensjaar? Verder ben ik benieuwd naar jullie reacties!

Benieuwd naar een review? Check het hier:

~ Super wandelschoen – Salomon Quest 4D 2 GTX Detroit Black Navajo

 

 

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

26 thoughts on “Winactie: Wie jarig is trakteert! Win een €25 cadeaubon van de bever!

 1. Gefeliciteerd! Een kwart eeuw is inderdaad reden voor een feestje! Leuke doelen heb je opgeschreven, ik ben ook benieuwd naar het slapen in een bos met een BN-er. Ik neem aan dat daar wel een blogje aan gewijd wordt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge