Wintersport: Houd jij van wintersport of niet?

De discussie van deze week gaat over de wintersport vakantie. Houd jij van een wintersportvakantie?

Een wintersport reis is iets wat iedereen wel kent. Maar wat vind jij hiervan? Laat het ons weten in de reacties en de poll. Een wintersport is mogelijk in vele vormen, zo kan het een weekendje Winterberg zijn. Verder is het mogelijk om naar Oostenrijk te gaan, dit is de meest voorkomende variatie van dit mooie uitje. Mijn persoonlijke voorkeur is richting Scandinavie om daar te genieten van de ruimte pistes, de rust en de heerlijke sneeuw.

Dan zijn er nog een aantal andere belangrijke keuzes te maken voor een wintersport reis. Namelijk het volgende, ga je skiën of ga je snowboarden. Ikzelf snowboard de laatste jaren, en jij? Verder is er nog het niveau piste dat je kan afgaan of ben jij meer van de stuntparken? Ik daag mijzelf graag uit door zwarte pistes te nemen of de stuntparken in te gaan. Ook kan je nog off-piste gaan. Dit vind ik persoonlijk nog al lastig maar is iets wat ik ambieer om te leren.

Ga jij op wintersport? Ben jij dan een skiër of een snowboarder? En welke pistes raas jij vanaf? Laat het ons weten in de reacties! Vergeet de poll niet in te vullen.

Hou jij van een wintersport vakantie?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Check ook de discussie van vorige week:

~ Bivakkeren: Zou jij buiten durven slapen?

Tom is het liefst constant actief. Van kajakken tot mountainbiken en van abseilen tot survivallen, hij vindt het allemaal geweldig. Bovenaan zijn bucketlist staat Alaska, daar wilt hij maar al te graag naartoe. Hij gaat nooit op pad zonder zijn spork, want die komt altijd goed van pas. Deze gymdocent/buitensport coach is het liefst gewoon buiten te vinden. Ze noemen hem daarom ook wel een Tom Outdoor! Zijn passie is het delen van deze verhalen met anderen en de verhalen van andere te ontdekken! Ook hoopt hij andere goed op weg te helpen met zijn verhalen en reviews

33 thoughts on “Wintersport: Houd jij van wintersport of niet?

  1. Ik heb ‘nee veel te koud’ gestemd, hoewel het me niet om de kou gaat maar om het feit dat ik het allemaal vreselijk eng vind dat ik niet van wintersport hou. Ik heb het dus echt geprobeerd, ik heb skiles gehad, maar verder dan een groene piste hoef je mij echt niet mee te nemen. Niks voor mij, haha!
    Jennifer onlangs geplaatst…Prénatal Sweet Petit Sweet EscapeMy Profile

  2. Ik ben een aantal jaren achter elkaar geweest maar ik vind het echt vreselijk.. Haha ik ben daar helemaal niet voor gemaakt. Geef mij maar de zon en een leuke stad ofzo.. want helemaal luieren aan het strand hoeft van mij ook geen 2 weken te duren

  3. Ik ben een vrij onhandig persoon en sneeuw en ijs helpt daar niet mee. Als ik andere mensen zie wintersporten dan ziet het er altijd wel heel cool uit. Met mooie winterse plaatjes!

  4. Ik ga over drie weken naar Oostenrijk om te skiën! Het is al 15 jaar terug dat ik voor het laatst op de piste heb gestaan, dus ik ben erg benieuwd. Nog goede tips om na een lange periode het skiën weer op te pakken?

  5. Ik heb niets met wintersport. Wel vind ik het leuk om ‘s winters ‘cultuur op te snuiven’. Als je mij op skies zet dan is het enkele reis naar het ziekenhuis. 😉

  6. ik vind het heerlijk! Helaas al weer een aantal jaar geleden dat het er van gekomen is, maar ik kan echt genieten van de vroege ochtend; een (bijna) lege piste, zonnetje, verse sneeuw en alleen het geluid van het kraken van de sneeuw onder je ski’s …;

  7. winter in de bergen: ik vind het het einde. maar ik wandel! Ik kan niet skieeen ( ik zie namelijk geen diepte en dan word de bergen af suizen een heel griezelige ervaring. Ik kan het weten want ik heb het serieus geprobeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge